Δευτέρα, 18 Δεκεμβρίου 2017

Ευχές του Δημάρχου Κόνιτσας για τα Χριστούγεννα και το νέο έτος

Όλοι βιώνουμε τις δυσκολίες που δημιούργησε η πρωτοφανής οικονομική κρίση. Στις δυσκολίες αυτές όλοι αντιλαμβανόμαστε ότι είναι πιο ευάλωτες οι αδύνατες οικονομικά κοινωνικές ομάδες που πρέπει να στηριχθούν από το κράτος, την Τοπική Αυτοδιοίκηση αλλά και τους συμπολίτες μας ,που έχουν αυτή τη δυνατότητα.
Η αντιμετώπιση των προβλημάτων απαιτεί συλλογικότητα και αλληλεγγύη προκειμένου να διατηρηθεί η συνοχή της κοινωνίας.
Ο Δήμος μας με τις μικρές δυνατότητες προσπάθησε να δημιουργήσει εορταστική χαρούμενη ατμόσφαιρα, με στολισμό της πόλης και προγραμματισμό εκδηλώσεων.
Οι κοινωνικές υπηρεσίες του, έκαναν και κάνουν το καλύτερο δυνατόν ώστε οι συντοπίτες μας που έχουν ανάγκη να μην αισθάνονται ότι είναι μόνοι τους.
Εύχομαι ολόψυχα, Η γέννηση του Κυρίου να γεμίσει τις ψυχές των ανθρώπων με αγάπη και κατανόηση.Ο καθένας μας ας ανακαλύψει το δικό του άστρο της Βηθλεέμ, που θα τον οδηγήσει στη χρονιά που έρχεται από δρόμους ειρήνης, συνεργασίας και ευαισθησίας σε εκπλήρωση κάθε προσδοκίας και οράματος.
Το Νέο Έτος να φέρει πίσω την χαμένη αισιοδοξία και να προσφέρει σε όλους υγεία, δύναμη και ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο.

ΧΑΡΟΥΜΕΝΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ
ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ 2018

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου