Δευτέρα, 12 Σεπτεμβρίου 2016

Βρήκε τον...μάστορα της (Αγία Μαρίνα - Πίνδος Κόνιτσας 3-2)

Για δεύτερη φορά (η πρώτη ήταν στο κύπελλο) μέσα σε μια εβδομάδα η Αγία Μαρίνα πήρε πιο εύκολα από ότι δείχνει το τελικό 3-2, τη νίκη από την Κόνιτσα, μπαίνοντας με το δεξί στο νέο πρωτάθλημα. Η Αγία Μαρίνα αν και δεν έπαιζε στην φυσική της έδρα, έδωσε τον καλύτερο της εαυτό και πήρε μια σπουδαία νίκη, απέναντι σε μια ομάδα που έχει τον ίδιο στόχο που δεν είναι άλλος από την σωτηρία. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 33' με σουτ του Μιχαήλ, ενώ στο 41' ο Μπισέλας με σουτ έκανε το 2-0. Η Κόνιτσα μείωσε το σκορ σε 2-1 στο 70' με σουτ του Μουρεχίδη. Στο 75' ο Λαγκαβάνης ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-1 για την Αγία Μαρίνα. Η Κόνιτσα στο 86' κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Κίτσου από τον Παππά, το πέναλτι το εκτέλεσε ο ίδιος διαμορφώνοντας το τελικό 3-2.
Διαιτησία: Σιαμέτης (Παπαδόπουλος-Κόττορος).

Αγία Μαρίνα: Αυγερινός, Λικάι (60' Σταμάτης), Ρίζος, Παππάς, Μπομπάι, Μπισέλας, Λιόντος (63' Λαγκαβάνης), Χωραβάτης (82' Μπάκας), Παπαγιάννης, Κοτσώνης, Μιχαήλ.

Κόνιτσα: Μούρας, Βλάχος Χ. Ράγγας, Μήτσος, Πορφύρης, Πατσούρας, Πούλιος (46' Χαλούλος), Βλάχος Π., Κίτσος, Δημόπουλος, Μουρεχίδης.

Πηγή: www.passports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου