Δευτέρα, 20 Απριλίου 2015

Α σ η μ έ ν ι α η ΤΥΜΦΗ ΚΟΝΙΤΣΑΣ

Ολοκληρώθηκε την Κυριακή 19/04/2015 το 17ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΝΟΕ ΚΑΓΙΑΚ ΣΛΑΛΟΜ με την συμμετοχή απο όλα τα Σωματεία της ΕΛΛΑΔΟΣ που καλλιεργούν το άθλημα του ΣΛΑΛΟΜ !
ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟ ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΟ της ΤΥΜΦΗΣ ΚΟΝΙΤΣΑΣ με τους Αθλητές της να συμμετέχουν στους τελικούς και συγκεκριμένα στον τελικό 3ΧΚ1 ΑΝΔΡΩΝ όπου η ομάδα κατέκτησε το ΑΣΗΜΕΝΙΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ με τους ΑΓΟΡΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟ - ΑΓΟΡΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟ - ΛΑΚΚΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟ καθώς και την 4η θεση στο ΟΜΑΔΙΚΟ 3ΧΚ1 ΑΝΔΡΩΝ με τους ΚΟΥΝΙΚΙ ΓΚΡΕΝΑΡ-ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟ-ΛΑΠΠΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ.

Στον τελικό Κ1 ΑΝΔΡΩΝ προκρίθηκαν οι ΑΓΟΡΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ως 2ος, ΑΓΟΡΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ως 3ος ΛΑΚΚΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ως 6ος κατακτώντας Ασημένιο Μετάλλιο ο ΑΓΟΡΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ. 4η Θέση ο ΛΑΚΚΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ και την 5η Θέση ο ΑΓΟΡΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ που του στέρησαν Μετάλλιο τραγικότατο λάθος των διασωστών του αγώνα!!!!!

Ο Πρόεδρος κ. ΑΓΟΡΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ο Αντιπρόεδρος και υπεύθυνος ΣΛΑΛΟΜ της Ομοσπονδίας κ. ΓΚΟΥΝΤΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ και το ΔΣ του Σωματείου ευχαριστούν δημόσια τον ΔΗΜΟ ΚΟΝΙΤΣΑΣ για την συνδρομή του στο εξοδολόγιο του αγώνα ,καθώς και το Club Jadore και τον κ. ΤΖΑΛΛΑ ΑΝΔΡΕΑ για την διευκόλυνση που παρείχαν στους Αθλητές του Σωματείου.
Ευχαριστήριο και στην οικογένεια ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ - ΔΗΜΗΤΡΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ που ηταν συνοδοί της Αποστολής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου