Τρίτη, 4 Νοεμβρίου 2014

Μεγάλη αποστολή βοήθειας στην Κόνιτσα

Μεγάλη αποστολή βοήθειας στην Κόνιτσα, στο χωρίο του προστάτη μας Γέροντα Παϊσίου.
Την Τετάρτη 22 Οκτωβρίου 2014 οργανώσαμε μεγάλη αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας στην Κόνιτσα, στο χωρίο του προστάτη μας Γέροντα Παϊσίου.
Γεμίσαμε δύο αυτοκίνητα κιβώτια με ρούχα περισσότερα από 3.5 τόνους. Το ένα φορτηγό ήταν του Ανδρέα Κηπουρού και το δεύτερο του Σπύρου Παπαγρηγορίου.
Τα φορτώσαμε όσο γινόταν περισσότερο και ξεκινήσαμε με κέφι, όρεξη και συγκίνηση πολύ, γιατί θα πηγαίναμε στο χωριό του Γέροντα και θα βοηθούσαμε τους δικούς του ανθρώπους. Ανδρέας Κηπουρός, Στέλιος Α. και ο Αλέξης Ζήκος και ο π. Χρήστος (το χωριό του γαρ!) ήταν τα μέλη της αποστολής.
Μας περίμενε στην Κόνιτσα ο αντιδήμαρχος κοινωνικής πολιτικής γεωργίας Γεώργιος Καλιντέρης. Όλα ήταν όμορφα. Ξεφορτώσαμε, κουβαλήσαμε τα κουτιά της αποστολής και μετά μας έκαναν το τραπέζι. Στην συνέχεια επισκεφτήκαμε το σπίτι του γέροντα.
Φεύγοντας ο π. Χρήστος πήρε τηλέφωνο τον Δήμαρχο Κόνιτσας Ανδρέα Παπασπύρου για να τον ευχαριστήσει για την δυνατότητα που μας έδωσε να βοηθήσουμε αυτό τον ευλογημένο τόπο. Τους υποσχεθήκαμε ότι θα πάμε ξανά και ξανά με γεμάτα τα χέρια ρούχα και τρόφημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου