Τετάρτη, 8 Οκτωβρίου 2014

Μοιράστηκαν τους βαθμούς, Κάστρο-Κόνιτσα 1-1

Τον πρώτο βαθμό στο πρωτάθλημα πήρε το Κάστρο μετά την χθεσινή ισοπαλία 1-1 με την Κόνιτσα. Σε ένα παιχνίδι όπου οι δυο ομάδες είχαν βαθμολογικό άγχος  και το θέαμα θυσιάστηκε στον βωμό της βαθμολογικής συγκομιδής, η Κόνιτσα είχε τον έλεγχο, δημιούργησε και έχασε κάποιοες ευκαιρίες, ενώ από την άλλη πλευρά το Κάστρο έπαιξε με τον καλύτερο τρόπο τις αντεπιθέσεις ευτύχησε να πετύχει πρώτο γκολ στον αγώνα, αλλά δεν μπόρεσε να το κρατήσει μέχρι το τέλος. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 47' με τον Μάντζιο. Στην συνέχεια η Κόνιτσα πίεσε και κατάφερε να πετύχει την ισοφάριση στο 63' με δυνατό σουτ του Βλάχου Χ. Παρά τις προσπάθειες των δυο ομάδων το σκορ δεν άλλαξε και έτσι μοιράστηκαν τους βαθμούς.

Διαιτησία: Τάτσης (Κοττορός-Σπυρογιώτης).
Κάστρο: Βάσιος, Μάντζιος Μ., Τζίμας, Μούλτης, Μάντζιος Γ., Δημόπουλος (77' Κούτρας), Παππάς, Νιτσιάκος, Γιόγιακας (89'Γάτσιος), Κοκουθάκης, Ζήσης.
Κόνιτσα: Καισίδης, Μήτσος, Ράγγας (46' Βλάχος Χ.), Βλάχος Π., Σπανός, Πατσούρας, Πούλιος (79' Κίτσος), Αρουσαλίδης (40' Χαλούλος), Ντρίκος, Λάμπρου, Μάρκος.

Πηγή : www.passports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου