Τετάρτη, 16 Ιουλίου 2014

Φεστιβάλ Κόνιτσας, Γιορτές Αώου, Πέτρινο Γεφύρι Σάββατο 16 Αυγούστου & Κυριακή 17 Αυγούστου (Δελτίο Τύπου)

Δελτίο Τύπου
Φεστιβάλ Κόνιτσας, Γιορτές Αώου, Πέτρινο Γεφύρι Σάββατο 16 Αυγούστου & Κυριακή 17 Αυγούστου, 9μμ Σωκράτης Μάλαμας & Βαγγέλης Καζαντζής Γιάννης Χαρούλης & Μαρία Παπαγεωργίου.
Αγαπημένοι καλλιτέχνες δίνουν φέτος ραντεβού στο 1ο Φεστιβάλ Κόνιτσας, στις Γιορτές Αώου, στο Πέτρινο Γεφύρι. Σε ένα μαγευτικό καταπράσινο περιβάλλον, στο πέτρινο γεφύρι του ποταμού Αώου ο Σωκράτης Μάλαμας, ο Γιάννης Χαρούλης, ο Βαγγέλης Καζαντζής και η Μαρία Παπαγεωργίου θα μας ταξιδέψουν με τις μουσικές και τις φωνές τους.

Την πρώτη βραδιά, το Σάββατο 16 Αυγούστου, θα ανοίξει ο Βαγγέλης Καζαντζής με τραγούδια από τους δύο δίσκους του («Της γης το μυστικό», «Έξω απ’ τα μέτρα»), αλλά και διασκευές αγαπημένων κομματιών από την ελληνική δισκογραφία. Στη συνέχεια θα ανέβει στη σκηνή ο Σωκράτης Μάλαμας, σταθερή αξία στον χώρο της μουσικής σκηνής. Απρόβλεπτος, τολμηρός και ¨ανοιχτός¨ στον αυθορμητισμό και την έμπνευση της στιγμής, εμφανίζεται στη σκηνή χωρίς πρόγραμμα και ¨πρέπει¨. Ο Σωκράτης Μάλαμας έχει βρει τα συστατικά εκείνα που κάνουν τις βραδιές αξέχαστες.
Την δεύτερη βραδιά, την Κυριακή 17 Αυγούστου, θα ανοίξει η Μαρία Παπαγεωργίου, η οποία θα ερμηνεύσει τραγούδια από τους δύο προσωπικούς της δίσκους («Όμορφοι κι Ηττημένοι», «Άβουλο Θεριό»), αλλά και από τις συμμετοχές της σε δισκογραφικές δουλειές άλλων καλλιτεχνών, όπως του Μιλτιάδη Πασχαλίδη και της Νατάσσας Μποφίλιου. Θα κλείσει το φεστιβάλ ο Γιάννης Χαρούλης με ένα πρόγραμμα που γεφυρώνει την παράδοση με το ροκ, και το παρελθόν των μεγάλων δημιουργών με το παρόν των σύγχρονων τραγουδοποιών.
Ώρα έναρξης: 9μμ
Τιμές εισιτηρίου:
Διήμερο: 20 ευρώ προπώληση & 24 ευρώ ταμείο.
Μονοήμερο: 12 ευρώ προπώληση & 14 ευρώ ταμείο.
Εισιτήρια πωλούνται στα: Cine 23 (Κόνιτσα), Μαγική Αυλή (Κόνιτσα), Chocolat Café (Ιωάννινα), Υπερωκεάνειο café (Ιωάννινα), στα viva.gr, Seven Spots, στα καταστήματα Public και public.gr και στο 11876.

Η προπώληση ξεκινά Δευτέρα 28 Ιουλίου

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 210 6452420, www.artys.gr & 6978 245015 στην Κόνιτσα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου