Πέμπτη, 1 Νοεμβρίου 2012

Κόνιτσα - Χαροκόπι 3-1


Μια ακόμη νίκη πέτυχε η Κόνιτσα κερδίζοντας στην έδρα της το Χαροκόπι με 3-1, με τους φιλοξενούμενους όμως να έχουν πολλά παράπονα για την διαιτησία του κ. Ζαμπαλά, παράπονα που εστιάζονται σε δυο κυρίως φάσεις και ποι συγκεκριμένα στο 53' όταν ζήτησαν γκολ σε απευθεία εκτέλεση κόρνερ του Τάτση Χ. και στο 82' όταν ο Λάμπρου πέτυχε το 2-1 για την Κόνιτσα υποστηρίζοντας ότι η μπάλα έφτασε στο σκόρερ από χέρι συμπαίκτη του.
Το Χαροκόπι στο πρώτο ημίχρονο είχε πολύ καλή αγωνιοστική παρούσια που μεταφράστηκε σε ένα δοκάρι στο 13' με τον Τάτση Χ. και στ γκολ στο 36' με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Νούση (το κέρδισε ο ίδιος).
Στο 41' η Κόνιτσα ισοφάρισε σε 1-1 με κεφαλιά του νεαρού Λάμπρου.
Στην επανάληψη και στο 65' οι αριθμητικές ισορροπίες άλλαξαν αφού αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα ο Κωνσταντής. Αυτό έδωσε το δικαίωνα στην Κόνιτσα να ανλάβει την πρωτοβουλία των κινήσεων και στο 75' είχε δοκάρι με τον Χαλούλο, ενώσ το 82' ο Λάμπρου με πλασέ έκανε το 2-1 (γκολ που διαμαρτύρονται οι φιλοξενούμενοι οτι δεν έπρεπε να μετρήσει για χέρι αντιπάλου). Στο 88' ο Γερονάτσιος έκανε το 3-1.
Οι δυο ομάδες έχασαν ευκαιρίες με τους Μάρκο και Μουρεχίδη η Κόνιτσα και Τάτση Χ.,Τικμανίδη και Κωνσταντή το Χαροκόπι.


Διαιτησία: Ζαμπαλάς (Σιαμέτης-Αντωνίου).

Κόνιτσα: Καισίδης, Βλάχος Χ., Βλάχος Π., Αγόρου, Τσαλιαμάνης, Λάμπρου, Πούλιος, Χαλούλος, Μάρκος (47' Κώτσικος), Γερονάτσιος (89' Χατζηρούμπης), Μουρεχίδης (62' Γκίκας).

Χαροκόπι: Αρχοντάκης, Τικμανίδης (58' Τάτσης Π.), Ορμυλιώτης, Τσακανίκας, Κωνσταντής, Κατέρης, Σπύρος (79' Πάττας), Τάτσης Χ. (63' Μήτσης), Χατζής, Νούσης, Κωστάκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου